Rekisteriseloste

Palveluntarjoaja

 

Palveluntarjoaja on Lakitoimisto TAJU, Suomi, puhelin +358 50 355 3617, sähköposti outi.karjalainen@oikeustaju.fi, verkkosivu https://www.oikeustaju.fi

 

Tietosuoja

 

Yksityisyytesi on minulle tärkeää. Olen koonnut alle rekisteriselosteeseen. Tutustu siihen.

 

Rekisterinpitäjä

 

Lakitoimisto TAJU / Outi Karjalainen
+358 50 355 3617, outi.karjalainen@oikeustaju.fi
ALV ja ennakkoperintärekiseri, Y-2885529-7

 

Henkilötietorekisteri

Automaattinen tiedonkeräys-, asiakas-, markkinointi-, ja ajankohtaistiedotteiden tilanneiden rekisteri.

 

Automaattinen tiedonkeräys ja tunnistetietojen käsittely

 

Verkkopalvelu on kaikille avoin. Sivujen selaaminen ei edellytä rekisteröintiä. Sivustoon voidaan lisätä kirjautumista edellyttävä osio. Verkkopalvelun käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja, joista yksittäinen käyttäjä voitaisiin tunnistaa. Palvelun käytöstä kerätään kootusti tilastollista tietoa: palvelun kokonaiskävijämäärästä, suosituimmista sivuista, palveluun sisääntulosivuista, palvelusta poistumissivuista tai muita vastaavia tietoja. Tilastollisen tiedon keräämiseen verkkosivuilla on käytössä Google Analytics. Googlen tietosuojakäytäntö on luettavissa osoitteessa http://www.google.fi/policies/privacy/

Tunnistetiedot tallennetaan verkkopalvelun teknisen toteutuksen ja käytön varmistamiseksi sekä kehittämisen ja markkinoinnin tueksi. Vain palvelun tarjoaja voi käsitellä tunnistetietoja tehtäviensä edellyttämässä laajuudessa. Tunnistetietoja ei ilmaista sivullisille muutoin kuin lainsäädännön erikseen edellyttämissä tilanteissa.

Palautteen, yhteydenottopyynnön tai muun vastaavan viestin voi lähettää sivuston yhteydenottolomakkeen välityksellä. Viestiin liitetään lähettäjän yhteystiedot, jotta siihen voidaan vastata.  Yhteydenottolomakkeen kautta lähetetyt viestit arkistoituvat palveluun.

Henkilötietoja sisältävää viestiä lähetettäessä on huomioitava, että suojaamattomana lähetetyn yhteydenottolomakkeen tai sähköpostiviestin tietoturva on heikko eikä tiedon salassapitoa ja suojaamista voida täysin varmistaa. Huomioithan tämän lähettäessäsi viestin, joka sisältää yksityisyyden kannalta arkaluontoisia tietoja.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on toimeksiannon hoitamisen kannalta tärkeän esteettömyyden tarkistaminen, asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen. Lisäksi käsittelyn tarkoituksena ovat henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Rekisterin tietosisältö

 

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

Nimi
Henkilötunnus
Sähköpostiosoite
Matka- ja/tai muu puhelinnumero
Osoitetiedot
Ammatti
Organisaatio ja asema
Organisaation osoitetiedot
Yhteysloki
Vastapuolen edellä mainitut tiedot
Vastapuolen asiamies ja tämän yhteystiedot
Oikeusturvaedun sisältävän vakuutuksen ja -antajan tiedot
Oikeusapua ja sen myöntämisedellytyksiä koskevat tiedot

 

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

 

Rekisteritiedot kerätään rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internet- ja muista julkisista. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty, mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

 

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille lukuun ottamatta tilannetta, jolloin Suomen viranomaistoimet niin edellyttävät.

Tietojen poistamiset ja ajantasaisuus

 

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lakipalvelujen tarjoamisen edellytyksenä olevien esteellisyysseikkojen tarkistamiseksi välttämättömät tiedot säilytetään.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

 

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri sijaitsee rekisterinpitäjän tietoverkossa. Se ja laitteisto on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Verkkosivustoamme käyttämällä hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi, jolla rekisteri sijaitsee.

 

Evästeet

 

Käytämme evästeitä (cookies) sivuston käytettävyyden parantamiseksi ja palveluiden kehittämiseksi. Evästeiden avulla voimme seurata sivujemme kävijämääriä ja esimerkiksi millä selaimilla verkkosivustoamme käytetään. Voit estää evästeiden käytön selaimen asetuksissa.

Verkkosivullamme olevat kolmansien osapuolten liitännäispalvelut, kuten Facebook, Instagram ja Google Analytics, voivat tallentaa käyttäjän tunnistamiseen liittyvää tietoa. Tämä on vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella. Voit kytkeä tällaiset kolmannen osapuolen evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista niiden ohjeiden mukaisesti.

 

Tämä rekisteriseloste on voimassa 15.2.2018 alkaen. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden ehtojen muuttamiseen etenkin palvelujen tarjonnan kehittyessä. Muutokset julkaistaan tällä sivulla.